کباب گوشت شتر با سیخ انجیر
تاریخ انتشار :یکشنبه، 25 خرداد 1404 10:59<p>کباب گوشت شتر با سیخ انجیرنجف;آبادیها، از قدیم مردمی خانواده دوست و اهل معاشرت با یکدیگر بوده;اند و این ویژگی در کنار اطلاع آنها از مزایای استفاده از گوشت شتر، باعث شده این شهر از سالها پیش به عنوان یکی از مراکز عمدۀ مصرف این پروتئین در سطح استان و حتی کشور تبدیل شودبا پیگیری و معرفی های انجام شده، کباب سیخ انجیری نجف آباد به عنوان یکی از شاخصه های میراث ناملموس شهر نجف آباد در پرونده آثار ثبت ملی ایران به ثبت رسیده است .</p>
پربازدیدترین اماکن گردشگری
پربازدیدترین مراکز گردشگری در هفته گذشته




